höga hattar.

Jag har aldrig haft så tråkigt i skolan som jag hade idag. Tillslut började skratta åt misären. Jag satt som ett frågetecken. Dels för att jag slutade lyssna efter tio men även för att inte ens fattade jiddret under de tio minuterna. Jag vet inte om det är det fruktansvärt oinspirerande ämnet eller om jag är dum i huvudet på riktigt. Men kvantitativ metod är något jag inte får in. Kanske lite under de första tio men inte under en heeeeeel dag i en föreläsningssal. Jag höll verkligen på att krypa ur skinnet.

Tanken sedan var att slänga mig upp på spinningsadeln efter det men jag hade så sjukt ont i magen att jag knappt kunde gå efter en dag i sittande ställning. Så skulle jag spinna skulle jag behövt vara själv i ett rum.

Ville ändå göra något praktiskt och gärna kreativt.
Regnet slog mot rutan och hösten kurar om hörnet och då även baklusten. Åh. Jag gav mig på Hi Hat projektet igen. Det blev ju bra sist, men undrar just om denna omgång inte blir bättre?
Det är dock inte utan svett och svordomar de blev till. Trots att jag denna gång lånade en rostfribunke av Ida så vart inte första satsen helt hundra. Men sedan, sedan vart det himmelskt och jag hade gjort mitt eget fluff, mitt eget! Lovley!

Å så en annan sak som gjorde allt det tråkiga i skolan lätt var min andra karriär, fotografkarriären. En tjej ringde och ville att jag skulle fotografera henne och hennes blivande man efter deras vigsel på fredag. De hade spanat in min sida och var imponerade. DESSUTOM; brudgummen är från Australien och har en inneboende hos sig där, denna inneboende är modefotograf och han hade sagt att jag var duktig när de visat honom min sida.
Allt lite skönt med egoboost! Samt kul med jobb, även om det kommer mitt i tentaplugget på fredag… men men.

 

Summan av dagen: It´s a good day!

 

husmor vispar...

.. sitt eget Fluff!!!!! mmmmmm!

spritzzzeeeen....

 



å så blev det underverk.
kladdiga chokladcupcakes med chokladöverdragen maränghihat.




å förresten... jag ska till USA på praktik under några veckor innan jul.
det är något jag tänker på när vårdtanterna strir om kvantitativ metod.
tihi.



e.

Kommentarer
Postat av: marie

men åh erika, får man hyra dig en dag? lite kort tagning och bullbak? :D

2009-09-01 @ 09:13:01
Postat av: p.

Ni ska bara veta hur goda de är muffinsarna!!! NamNamNam!!! Jag älskar dig. Puss

2009-09-01 @ 16:22:14
Postat av: Ida

Mums - vad goda de ser ut! :)

2009-09-01 @ 19:59:51
URL: http://idawennergrund.blogg.se/
Postat av: börni

HAHAHA, Erika! Föreläsnningen handlade ju inte om KVALITATIV metod som nisse skrev, det var ju om kvant.metod, hahaha. Puss

2009-09-02 @ 11:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0